Translator

onsdag 21. desember 2011

Bangkok

Da var man på plass i Bangkok! Mye folk, mye forurensning og et hav av shoppingmuligheter! Storbyen, hehe. Vi drog onsdag kl. 11:20 på morgenen, og var fremme på Bangkok flyplass i 12-tiden:) Derfra tok vi en minibuss frem til hotellet vårt; "The Siam Heritage".

Fant dette på flyplassen da vi kom ut!:D

Etter å ha sjekket inn, og funnet oss til rette på rommet, tok vi en tur ut for å finne noe å spise. Vi endte opp MC'ern, da det var enklest:P Etter det forvillet vi oss litt rundt på jakt etter noen større sentere. Vi visste at det var noen i nærområdet, men usikker på hvor det var. Vi fulgte etter leder Jon, min svoger, som hadde en "god følelse" at vi var på riktig vei og at vi snart var fremme... Men etter mye gåing og mas, endte vi opp med å ta en taxi. Vi fant ut da at vi hadde gått i motsatt retning av der vi skulle gått!:P Det tok ikke så lang tid med taxi, og turen kostet under 100baht (ca. 20kr).

Senteret på kveldstid:)
Senteret vi var på heter Mahboonkrong eller MBK, som utlendinger kaller den. Det er et svært senter på 8 etasjer og er blant de eldste senterne i Asia. Den åpnet i 85 og var det største senteret i Asia, mange år har gått siden den tid, og dette senteret er ikke så "stort" lenger. Vi rustelet rundt i mange timer, du kan finne omtrent alt her! Og det er ikke så kjempedyrt heller! Etter mye gåing,var det opp for spise mat i 7. etasje, der de har "food center". Dette er er vanlig i asia, og du finner det å meste av mat her, til en billig penge og.

Siam Paragon ligger i nærheten av MBK.

 Dagen etter tok vi å prøvde ut bassenget på hotellet. Litt stusselig, men nice også, oppe på 9. etasje.
Litt spesielt med basseng på taket! Vet det fins flere hotell som er slik, men det er første gang for meg. Det var rart å kunne se høye skyskrapere mens man sov.

Bassenget.

Litt vegetasjon rundt bassenget...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar